Actualités
Découvrez les dernières actualités et astuces professionnelles

Restez à jour avec les derniers développements et applications de nos solutions acoustiques.

Inscrivez-vous à la newsletter en bas de page.

Les murs antibruit sur mesure, la solution la plus simple pour réduire le bruit.

Après une longue journée de travail, vous rentrez chez vous et vous avez envie de calme et de tranquillité, mais vous habitez près d'une zone industrielle. Le bruit des différentes machines et installations des industries provoque de nombreuses pollutions sonores. La pollution sonore n'est pas un chat à manipuler sans gants, mais comment s'y prendre?

Lire la suite

Vat machinegeluid bij de horens. Ontdek 4 efficiënte geluidsdempers voor industriële installaties.

jeudi 22 septembre 2022

Industriewerkers zie je meer wel dan niet met sterke gehoorbescherming rond een industriële site lopen. Geluidsniveaus lopen hier namelijk vaak erg hoog op. Er is dan sprake van geluidsoverlast die te wijten is aan de installaties of machines die op volle toeren hun werk doen. Met de steeds strengere normen voor omgevingsgeluid en gezondheid van medewerkers zijn bedrijven vaak verplicht om tegen de geluidsoverlast actie te ondernemen. Leer hier meer over de types geluidsdempers en welke de beste oplossing voor jouw bedrijf is.

Lire la suite

Geluidsoverlast reduceren in woonomgevingen met gepaste geluidswerende oplossingen.

mercredi 06 juillet 2022

Geluid speelt een cruciale rol in ons leven. Maar we leven in een tijd waarin alsmaar groeiende steden hogere niveaus van geluidsoverlast met zich meebrengen. Industrielawaai kan overlast geven in de woonomgeving. Denk aan scheepswerven of industrieën, maar ook zwembaden, attractieparken of zelfs de plaatselijke supermarkt of bakker. Om een harmonie te creëren in een woonomgeving is het belangrijk geluidsoverlast maximaal te reduceren.

Ontdek de verschillende mogelijkheden om komaf te maken met geluidsoverlast!

Lire la suite

Solutions pour lutter contre les bruits perturbateurs dans l'industrie avec des silencieux appropriés.

mercredi 11 mai 2022

Le bruit provenant de travaux de construction ou de machines bruyantes est à l'origine de lésions auditives chez les employés du secteur industriel. Il n'est donc pas surprenant que les lésions auditives figurent dans le trio de tête des maladies professionnelles.

Pour prendre soin au mieux des employés, il est préférable d'assurer un climat sonore agréable en utilisant des solutions d'isolation phonique. En plus de la protection auditive professionnelle adéquate, une entreprise doit également prendre des mesures à la source. Nous répertorions les meilleures solutions pour une approche directe du bruit industriel.

Lire la suite

Oplossingen om storend lawaai in de industrie aan pakken met gepaste geluidsdempers.

jeudi 21 avril 2022

Geluidsoverlast van bouwwerken of luide machines liggen aan de basis van gehoorschade bij medewerkers in de industriesector. Het is dan ook geen verrassing dat gehoorschade in de top drie van beroepsziekten staat. Lange blootstelling aan hoge geluidsniveaus heeft voor werknemers langdurige gevolgen zoals doofheid, verminderd horen en oorsuizen. Daarnaast kampen ze met concentratieproblemen, vermoeidheid, duizeligheid, hoge stresslevels, enzovoort.

Lire la suite

Dag van de medewerker!

jeudi 21 avril 2022

Vandaag op Dag van de Medewerker zetten we het team van DOX Group wat extra in de kijker! Want niet enkel vandaag, maar elke werkdag opnieuw vormen onze medewerkers het fundament van ons bedrijf! 

Het is nu eenmaal zo dat functies evolueren en er tegenwoordig helemaal anders gewerkt wordt dan 15 jaar geleden. Daarom zetten wij al het talent bij DOX group in de schijnwerpers. Een welgemeende dankjewel is dan zeker ook op zijn plaats voor de 200% inzet van elke collega! 

 

Lire la suite

Abonnez-vous à la newsletter

Tenez-vous au courant de toutes les nouveautés DOX

;