News
Discover the latest news & tips

Stay up to date with the latest developments and applications of our acoustic solutions.

Sign up for the newsletter at the bottom of the page.

Custom noise barriers as the simplest noise reduction solution.

Friday December 09 2022

After a long working day, you come home and want peace and quiet, but you live near an industrial estate. The noise from the various machines and installations of industries causes a lot of noise pollution. Noise pollution is not a cat to be handled without gloves, but how best to do this?

Read more

Vat machinegeluid bij de horens. Ontdek 4 efficiënte geluidsdempers voor industriële installaties.

Thursday September 22 2022

Industriewerkers zie je meer wel dan niet met sterke gehoorbescherming rond een industriële site lopen. Geluidsniveaus lopen hier namelijk vaak erg hoog op. Er is dan sprake van geluidsoverlast die te wijten is aan de installaties of machines die op volle toeren hun werk doen. Met de steeds strengere normen voor omgevingsgeluid en gezondheid van medewerkers zijn bedrijven vaak verplicht om tegen de geluidsoverlast actie te ondernemen. Leer hier meer over de types geluidsdempers en welke de beste oplossing voor jouw bedrijf is.

Read more

Geluidsoverlast reduceren in woonomgevingen met gepaste geluidswerende oplossingen.

Wednesday July 06 2022

Geluid speelt een cruciale rol in ons leven. Maar we leven in een tijd waarin alsmaar groeiende steden hogere niveaus van geluidsoverlast met zich meebrengen. Industrielawaai kan overlast geven in de woonomgeving. Denk aan scheepswerven of industrieën, maar ook zwembaden, attractieparken of zelfs de plaatselijke supermarkt of bakker. Om een harmonie te creëren in een woonomgeving is het belangrijk geluidsoverlast maximaal te reduceren.

Ontdek de verschillende mogelijkheden om komaf te maken met geluidsoverlast!

Read more

Solutions pour lutter contre les bruits perturbateurs dans l'industrie avec des silencieux appropriés.

Wednesday May 11 2022

Le bruit provenant de travaux de construction ou de machines bruyantes est à l'origine de lésions auditives chez les employés du secteur industriel. Il n'est donc pas surprenant que les lésions auditives figurent dans le trio de tête des maladies professionnelles.

Pour prendre soin au mieux des employés, il est préférable d'assurer un climat sonore agréable en utilisant des solutions d'isolation phonique. En plus de la protection auditive professionnelle adéquate, une entreprise doit également prendre des mesures à la source. Nous répertorions les meilleures solutions pour une approche directe du bruit industriel.

Read more

Oplossingen om storend lawaai in de industrie aan pakken met gepaste geluidsdempers.

Thursday April 21 2022

Geluidsoverlast van bouwwerken of luide machines liggen aan de basis van gehoorschade bij medewerkers in de industriesector. Het is dan ook geen verrassing dat gehoorschade in de top drie van beroepsziekten staat. Lange blootstelling aan hoge geluidsniveaus heeft voor werknemers langdurige gevolgen zoals doofheid, verminderd horen en oorsuizen. Daarnaast kampen ze met concentratieproblemen, vermoeidheid, duizeligheid, hoge stresslevels, enzovoort.

Read more

Dag van de medewerker!

Thursday April 21 2022

Vandaag op Dag van de Medewerker zetten we het team van DOX Group wat extra in de kijker! Want niet enkel vandaag, maar elke werkdag opnieuw vormen onze medewerkers het fundament van ons bedrijf! 

Het is nu eenmaal zo dat functies evolueren en er tegenwoordig helemaal anders gewerkt wordt dan 15 jaar geleden. Daarom zetten wij al het talent bij DOX group in de schijnwerpers. Een welgemeende dankjewel is dan zeker ook op zijn plaats voor de 200% inzet van elke collega! 

 

Read more

Subscribe to the newsletter

Keep up to date with all DOX novelties

;